Isännöitsijän paras kaveri

Elfin – sähköalan ammattilainen on luotettava yhteistyökumppani jokaiselle isännöitsijälle ympäri Suomen. Elfin-ketjuun kuuluu yli 180 itsenäistä sähköurakoitsijaa, joten olemme aina lähelläsi. Elfin-jäsenliikkeet palvelevat paikallisesti taloyhtiöitä. Kauttamme hoituvat niin arkiset pikkurutiinit kuin laajemmat linjasaneerauksetkin. Jokainen isännöitsijä tietää miten tärkeitä luotettavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit ovat. Elfin on sellainen.

 

Kokonaisedullinen

Elfin-ketjun kumppanina johtavien kansainvälisten brändien hankinnassa on Onninen Oy, jolla on yli 40 vuoden kokemus sähkötarvike-kaupasta Suomessa.

Onnisen massiivinen tuotevalikoima on myös jokaisen Elfin-jäsenliikkeen valikoima. Keskittämällä urakat ja tuotehankinnat alan huippuammattilaisille syntyy kokonaisedullisia ja toimivia ratkaisuja vuosikymmeniksi eteenpäin.

 

Elfinin kautta koko paketti:

 

Sähkösuunnittelu
Huolellinen suunnittelu takaa, että sähkölaitteiden käyttö on helppoa ja turvallista. Toimivuuden ohella asiantuntijan suunnitelmalla saavutetaan selvää säästöä.

Sähköasennus ja urakointi
Ammattitaitoinen asennus takaa, että laitteet toimivat turvallisesti ja luotettavasti.

Laatutuotteet
Sähkölaitteissa ei kannata tinkiä laadusta. Elfin-asiantuntijalta saat aina oikean laitteen oikeaan paikkaan.

Käyttöopastus
Kun kaikki on valmista, Elfin-asiantuntija perehdyttää sinut asennettuihin laitteisiin sekä kertoo mikä on sinulle paras ja edullisin tapa käyttää niitä.

Huolto ja huolenpitosopimukset
Paraskin tuote kaipaa toisinaan huoltoa. Asiantunteva Elfin-huolto takaa kiinteistölle ja tuotteille pitkän iän.

Varaosat ja tarvikkeet
Elfin-urakoitsijan kautta löydät myös kattavan valikoiman alan laatutuotteita ja tarvikkeita.