Rakentaminen lähtee jo kaapeleiden valinnasta. Vaadi urakoitsijaa valitsemaan turvallinen ja ympäristöystävällinen kaapeli.

 

Miksi kotiisi kannattaa valita LiteRex?

Turvallinen

Halogeenittomien asennuskaapeleiden savunmuodostus on vähäistä, eivätkä ne levitä paloa nipussa. Savunmuodostuksella  on merkitystä nopean evakuoinnin kannalta. Suosittelemme näitä kaapeleita käytettäviksi tiloissa, joissa on ihmisiä ja evakuointi on hankalaa.

Ympäristöystävällinen

Halogeenittomat asennuskaapelit eivät sisällä PVC:tä, ja niiden valmistusmateriaalit ovat helposti kierrätettäviä. Halogeenittomien asennuskaapeleiden vaippa- ja eristysmateriaalit ovat ROHS-direktiivin mukaisia polymeerejä, jotka eivät sisällä kadmiumia, elohopeaa, lyijyä, kromia tai bromattuja palonestoaineita.

Elfin-urakoitsija tietää, mikä on kokonaisedullisin ja asiakasta parhaiten palveleva ratkaisu.

Pyydä tarjous kohteeseesi suoraan  lähimmältä jäsenliikkeeltä tai käytä pyydä-tarjous lomaketta. Olet lämpimästi tervetullut Elfin-liikkeeseen kuulemaan lisää UUDEN SUKUPOLVEN
HALOGEENITTOMASTA ASENNUSKAAPELISTA ja siihen liittyvistä käyttömahdollisuuksista.

 

Ei savua ilman tulta – ja kun on savua, ulos on päästävä ja nopeasti. Rekan HHJ Ultralight -kaapeli on halogeenivapaa ja näin ollen palon sattuessa se savuaa merkittävästi vähemmän, kuin tavallinen PVC-kaapeli. Savun määrällä on ratkaiseva vaikutus, jotta kriittisellä hetkellä löydetään ulos mahdollisimman ripeästi.

Millaiset kaapelit teillä on kodissanne? Katso kuvat mikä ero!

Rekan HHJ Ultralight -kaapeli soveltuu suoraan uloskäytävien, sairaaloiden ja hoitolaitosten vaativiin asennuksiin. Paloluokka on F4B. Tuote on halogeeniton ja vähäsavuinen, eikä levitä nippuna paloa. Valkoinen  ulkovaippa on säänkestävä (myös alhaisiin lämpötiloihin, -15 ⁰C). Kuorittavuus on erinomainen ja asennus helppoa.

Kysy lisää paikalliselta Elfin-asiantuntijalta.

elfin_halogeeniton_kaapeli_reka